Tel.: 0479 63 84 35
Wij denken met u mee, en met uw architect!

De Greef Technics is een ervaren elektrieker voor nieuwbouw elektriciteit, Meise en omgeving laten ons al jaren meedenken met de architect.

Voor nieuwbouw elektriciteit in regio Meise heeft u natuurlijk niet alleen een elektrieker nodig die goed is in een precieze uitvoering van de elektriciteitswerken, maar ook een die proactief meedenkt met uw verhaal.

Waar kan de elektriciteitskast best geplaatst worden om een efficiënte vertakking mogelijk te maken, hoeveel lichtpunten en stopcontacten heeft u nodig en waar worden die best geplaatst en welke materialen zijn nodig en in welke hoeveelheden om de nieuwbouw elektriciteit te leggen? Natuurlijk doet uw architect al veel denkwerk, maar laat ook uw elektricien even naar de plannen, ruwbouw en het bestek laten kijken, kan verrassende inzichten geven. Uw architect kent natuurlijk best wat van elektriciteit, maar vast niet alles. 

Nieuwbouw elektriciteit leggen omvat namelijk vele facetten waaraan moet worden gedacht. Een nieuwe elektriciteitskast plaatsen, kabels trekken, materialen aankopen… Om een correcte budgetraming te maken, loont het zeker de moeite om een vrijblijvende offerte bij De Greef Technics op te vragen. En ook aan de wettelijke voorschriften moet worden gedacht. Niet alle materialen zijn op elke plaats toegelaten en extra veiligheden moeten nu eenmaal hier en daar worden ingebouwd. Gelukkig zijn we bij De Greef Technics behoorlijk op de hoogte van de vereisten zodat we u correct en duidelijk kunnen adviseren voor de nieuwbouw elektriciteit.

We denken dus met u mee over wat allemaal nodig en verplicht is en daarna maken we een duidelijke offerte op. Nadien, als u de werken aan ons toevertrouwt, kunnen we zowel de aankoop van de materialen, de plaatsing ervan als het onderhoud uitvoeren.

De Greef Technics is immers gespecialiseerd in alle algemene elektriciteitswerken, elektriciteitsrenovatie, domotica en nieuwbouw elektriciteit. Meise en omstreken hebben dus een vakman in de buurt voor echt alles wat met elektriciteit te maken heeft.

Vertel ons over of bezorg ons uw plannen en we stellen vrijblijvend een duidelijke offerte op voor alle werken inzake nieuwbouw elektriciteit. Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons!0479 63 84 35