Tel.: 0479 63 84 35
Alles strippen? Of toch zo veel mogelijk behouden en tijd en kosten besparen?

Laat De Greef Technics uw elektriciteit renoveren. Meise en omstreken daar helpen we u immers tijd en kosten besparen.

Elektriciteit renoveren hoeft niet per se te betekenen dat u het hele bestaande netwerk hoeft uit te breken of te strippen. Een geoefend oog van een ervaren vakman kan meestal snel vaststellen welke delen aan vervanging toe zijn en welke structuren behouden kunnen blijven.

Zo wordt een volledige elektriciteitsrenovatie toch een haalbare kaart en dit zowel qua timing als voor het budget. Een professioneel vakman inschakelen om elektriciteit te renoveren is dus zeker een verstandige keuze.

Bij verbouwwoningen is het ook vaak zo dat het elektriciteitsnetwerk best naar behoren presteert, maar toch werd afgekeurd. In dat geval heeft u vast een rapport ontvangen van de keurders met opmerkingen en verbeterpunten. Met dit rapport gaan we bij De Greef Technics in Meise en omstreken aan de slag om de nodige punten aan te pakken zodat het volledige circuit herkeurd en goedgekeurd kan worden. En zo bent u niet alleen gerust dat u wettelijk in orde bent, maar ook dat uw installatie veilig en goed functioneert.

Of had u geen grootschalige verbouwing gepland maar eerder een facelift van een of meerdere kamers in huis? Dan is het best mogelijk dat u enkel wat bestaande verlichting wil vervangen? In de gerenoveerde ruimte mogen immers ook bijpassende lichtarmaturen niet ontbreken om het geheel een afgewerkte look en aangepaste sfeer te geven. Of moeten er enkel wat extra stroompunten, lichtpunten of stopcontacten worden voorzien?

Elektriciteit renoveren kan zowel de vernieuwing van het volledige netwerk inhouden, maar ook een gedeeltelijke vervanging van kabels of armaturen natuurlijk. Bij De Greef Technics in Meise kan u alleszins voor beide terecht, zowel voor grote als voor kleine elektriciteitswerken.

Laat De Greef Technics uw elektriciteit renoveren, Meise en omgeving, daar wordt uw woning immers gratis en vrijblijvend bezocht om de nodige werken te bespreken en een correcte offerte op te stellen waarbij we met u meedenken om de elektriciteitsrenovatie zo snel en betaalbaar mogelijk houden.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!0479 63 84 35