Tel.: 0479 63 84 35
Laat elektriciteit leggen over aan een vakman!

Laat De Greef Technics de elektriciteit leggen. Meise en omstreken hebben met De Greef een snel en proper werkende elektrieker in de buurt.

Elektriciteit leggen, dat is werk voor een ervaren elektrieker.

Natuurlijk kan u veel zelf, maar een geroutineerde vakman denkt verder dan de uitvoering alleen. Zo is het bijvoorbeeld ook belangrijk te weten waar u welke materialen volgens de wettelijke voorschriften wel of niet mag gebruiken en welke punten extra aandacht vereisen om vlot een positieve keuring te bewerkstelligen.

Wil u nieuwe elektriciteit leggen in uw bestaande of nieuwe woning in de buurt van Meise, dan is De Greef Technics die geoefende vakman die u zoekt.

We starten natuurlijk met een nieuwe elektriciteitskast en het uittekenen van de circuits. Ook daar is denkwerk aan de orde want niet alle toestellen mogen wettelijk zomaar op eenzelfde circuit worden aangesloten en ook aan de capaciteit moet worden gedacht. Elektriciteit leggen, dat is natuurlijk ook kabels trekken om elk circuit in verbinding te stellen en stopcontacten en lichtpunten voorzien zodat u er armaturen en toestellen op kan aansluiten.

En dan gaan we over naar de afwerking door armaturen en stekkerdozen te plaatsen, de zekeringen te labelen en zo verder. Bij die afwerking gaan we bij De Greef Technics altijd voor proper werk. Dat is onze doelstelling als we elektriciteit leggen. Een fijne en precieze afwerking en een propere werkplaats zorgen er immers voor dat uw huis een afgewerkte look krijgt en ook tijdens de werken aangenaam blijft om in te vertoeven.

Bij De Greef Technics zijn we gespecialiseerd in elektriciteit leggen. Meise en omgeving zijn daarom zeker dat, wanneer ze ons inschakelen, de werken snel vorderen en correct en veilig worden uitgevoerd. Vraag naar onze referenties om onze werkwijze zelf te bevragen of contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en offerte. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!0479 63 84 35