Tel.: 0479 63 84 35
Elektriciteit heeft voor ons geen geheimen!

Geen klus is te groot of te klein voor een allround elektricien. Meise contacteert niet voor niks De Greef Technics.

U woont in de omgeving van Meise en u bent op zoek naar een elektricien in de buurt? Zoek niet verder want Meise is net het werkterrein van de ervaren professional De Greef Technics.

Zowel in Meise als in de buurtgemeenten komen we ter plaatse voor alle kleine en grote werken aan de elektriciteit. Zowel voor het vervangen van een lichtarmatuur als voor het plaatsen van een extra stopcontact, voor het verhelpen van een storing en voor een dringende depannage kan u ons altijd contacteren. Zelfs voor een gedeeltelijke of gehele renovatie van de elektriciteit, voor het leggen van nieuwe elektriciteit of de installatie van domotica kan u op ons beroep doen, want we zijn veelzijdige elektricien in hart en nieren en dus is geen enkele elektrische klus ons te klein, te groot of te veel.

Omdat we lokaal werken, zijn we trouwens ook vast snel ter plaatse. Laat dus uw elektriciteitsklusjes niet aanslepen en contacteer uw lokale elektricien, en in Meise is dat De Greef Technics, dan zijn ze snel geklaard!

Bij De Greef Technics werken we ook snel en proper. Dat is een van onze kernwaarden. Zo hoeft u dus niet op te zien tegen de werken en de opkuis achteraf en staat er u niets in de weg om eindelijk die elektriciteitswerken te laten uitvoeren en van uw to do lijst te schrappen.

Op zoek naar een allround elektricien? Meise is de thuisbasis van ervaren elektrieker De Greef Technics, uw lokale vakman in de buurt. Contacteer ons met uw vragen en we komen vrijblijvend ter plaatse om de werken te bespreken en een gratis en duidelijke offerte op te maken.

Contacteer ons!0479 63 84 35