Tel.: 0479 63 84 35
Domotica systemen

De Greef Technics installeert ook bij u thuis domotica systemen. Meise en omstreken, daar komen we gewoon gratis even langs om de mogelijkheden in uw huis te bespreken.

Domotica systemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern huis. En terecht, want automatisering met domotica maakt een uitzonderlijk leefcomfort in huis mogelijk.

U kan er zo ver in gaan als u zelf wil natuurlijk en de meesten onder ons associëren domotica systemen vooral met de dure ingrepen en complexe automatisering waarmee u bijvoorbeeld van op afstand uw bad kan laten vollopen met de smart phone of uw bestellingen kan laten doorsturen naar de supermarkt en wel aangepast aan de inhoud van uw koelkast op dat moment.

Toch kunnen domotica systemen ook met een beperkter budget in het leven van alle dagen in elk huis worden toegepast om een échte meerwaarde te creëren. Met één druk op de knop kan u bijvoorbeeld een voorgeprogrammeerde verlichting inschakelen waarbij bepaalde lampen zullen aangaan en andere weer dimmen om een specifieke en vooraf bepaalde sfeer in huis te creëren. Of waarom niet uw rolluiken automatisch laten zakken wanneer de zon schijnt met fotocel sensoren of alle lichten met 1 knop uitschakelen wanneer u gaat slapen. Een licht dat automatisch aangaat in de ruimte wanneer u binnenkomt, met een eenvoudige bewegingssensor, ook dat is immers domotica!

Zelfs een complexere configuratie waarbij de TV en lichten automatisch aan- en uitgaan en de rolluiken worden opgetrokken op de juiste momenten om aanwezigheid te simuleren als u niet thuis bent, is mogelijk. Deze aanwezigheidssimulatie is bijzonder praktisch als afschrikmiddel voor inbrekers.

Het zijn enkele voorbeelden van courante toepassingen van domotica systemen die ook uw leven aangenamer kunnen maken en die De Greef Technics met het Niko Home Control systeem probleemloos voor u installeert.

Contacteer De Greef Technics met al uw vragen over domotica systemen. Meise en omstreken, we komen gewoon even bij u langs om te bekijken wat mogelijk is met domotica om ook uw leven makkelijker te maken. En dat kost niets, want een plaatsbezoek in Meise of directe omgeving is altijd gratis!

Contacteer ons!0479 63 84 35